Annin Kotisivukone - helpoin tapa tilata kotisivut!

Tarjoamme sinulle kahden laajuista verkkosivua, jota varten sinä toimitat sisällön ja me tuotamme sivut valmiiksi käyttöösi. Sivulla tulee olemaan sinun toimittamat kuvat ja logo, tekstit sekä valitsemasi värimaailma.

Käytämme sivuilla WordPressiä sekä Elementor-editoria, jonka avulla voit päivittää sivuja itse tai antaa päivitystyön kenelle tahansa, joka osaa käyttää WordPressiä. Sivusi sijaitsee luotettavilla, kotimaisilla Domain247 palvelimilla.

Katso demot, tilaa hosting- eli palvelintila, kokoa sisältö ja täytä tilauslomake. Helpompaa kotisivun teettäminen ei enää voi olla! Lue lisää ohjeita alta. Teemme sivut heti, mutta viimeistään kahden viikon aikana. Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä anninkotisivukone@domain247.fi

Toimitusaika maksimissaan 14 vrk!

Hinta alkaen 150 €

Sivut yrityksesi väreillä

Sinä toimitat sisällön, me teemme sivun valmiiksi

Jatkossa voit päivittää sivua itse

Katso demot kotisivuista

Tilaa kotisivu näin:

Minimikokonaiskulu ensimmäisenä vuonna: sivusto 150 € + webhotelli + 26,76 € + mahdollinen fi-domainin hankinta  15 € = 191,76 € (alv 0 %)

Toisena vuonna webhotelli 106,80 € + domainin vuosimaksu 15 € = 121,80 € (alv 0 %)

Toimitettava materiaali

Kuvat ja logo

icon-mopment-financial

Toimita kuvat ja yrityksesi logo (ei välttämätön) jpg, png tai pdf muodossa. Minimipikselileveys 2000 px. Me käsittelemme kuvat sopiviksi sivustolle. Jos demossa on vaakakuva, toimita siihen kohtaan vaakakuva. Anna selkeät ohjeet, missä kohdassa mitäkin kuvaa käytetään.

Tekstit

icon-mopment-financial

Kirjoita tekstit demojen esimerkkitekstien mukaan. Demot antavat ohjeita, mitä sivulle kannattaa kirjoittaa. Pidä tekstit joko demon tekstien pituisina tai sen mukana, mitä demossa ko. kohdassa ohjeistetaan.

Voit myös ladata ilmaisen verkkosivun suunnittelun muistilistan, joka auttaa sinua miettimään sisällön.

Yrityksen värit

icon-mopment-financial

Toimita meille yrityksesi värikoodit esim. #- tai rgb-väreinä. Anna tarvittaessa meille myös ohjeet, missä kohdassa haluat mitäkin väriä käyttää. Jos yritykselläsi ei ole värejä, voit valita neljästä eri värisetistä sinulle sopivat värit. Siirry valitsemaan värejä.

Tilauslomake

Toimita materiaali kaikki samalla kertaa anninkotisivukone@domain247.fi