Kumppanuusohjelma

Suosittele palveluamme ja saat reilun palkkion jokaisesta uudesta asiakkaasta! Kumppanuusohjelma ei velvoita sinua mihinkään ja voit itse valita toimintatapasi. 

kumppanuusohjelma

Saat reilun palkkion jokaisesta uudesta asiakkaasta

Jos toteutat asiakkaillesi verkkosivuja tai heillä on muutoin tarvetta webhotelli-palveluille, suosittele meitä! Suosittelua voit tehdä myös sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillasi ja tuttavillesi. Maksamme jokaisesta tilaukseen johtavasta suosittelusta jopa 50 % kertaluontoisen provision kaikista webhotelleistamme ja WordPress-webhotelleistamme. Provisio maksetaan tilauksen 1. laskutuskauden osuudesta. 

Saat meiltä kumppanilinkin, minkä voit lisätä sivustollesi. Mikäli suosittelusi johtaa tilaukseen 30 pv sisällä, maksamme palkkion. Voit halutessasi tehdä myös aktiivisempaa myyntityötä. Mikäli tilausta ei tehdä kumppanilinkin kautta, pyydä meiltä provision lisäystä kumppanitiliisi.

Miksi liittyä kumppaniksi?

Reilu palkkio

icon-mopment-financial

Maksamme jokaisesta uudesta asiakkaasta peräti 50% kertakorvauksen tilauksen ensimmäisen laskutuskauden osuudesta.

Joustavuus

icon-mopment-financial

Kumppanuus ei velvoita sinua mihinkään. Voit tehdä suosittelua haluamallasi tavalla (verkkosivulla, asiakkaallesi, sosiaalisessa mediassa) ja sen verran kuin haluat. Sinulla ei myöskään tarvitse olla meiltä omaa webhotellia.

Seurattavuus

icon-mopment-financial

Kumppanitililtäsi voit reaaliaikaisesti seurata tapahtumasi: klikkaukset, tilaukset ja konversiot sekä ennen kaikkea kertyneet palkkiot.

Liity kumppanuusohjelmaan

Täytä tietosi lomakkeelle niin pääset kumppaniksemme. Toimitamme sinulle sähköpostitse tarvittavat tiedot, ohjeet ja materiaalit kumppanitilisi aktivointiin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Saat jokaisesta uuden asiakkaan tilauksesta 50 % kertakorvauksen ensimmäisen laskutuskauden osuudesta. Jos esimerkiksi asiakas tilaa suosittelusi perusteella webhotellin 12 kk laskutusjaksolla hintaan 10 euroa/kk, saat provisiota 60 euroa! Korvaus maksetaan myös suurimmista webhotelleistamme eikä maksimia tienesteille ole. 

Saat meiltä käyttöösi kumppanilinkin, jonka voit liittää sivustollesi tai välittää asiakkaallesi muulla tavoin. Kumppanilinkki asentaa evästeen käyttäjän koneelle, joka on voimassa 30 päivää. Palkkio kertyy sinulle automaattisesti tänä aikana tehdystä tilauksesta. Mikäli kumppanilinkkiä ei käytetä, voit pyytää meiltä palkkion lisäystä.

Ei tarvitse. Voit toimia kumppaninamme, vaikka sinulla ei omia palveluita meillä ole. Palkkioita emme voi suoraan maksaa yksityishenkilölle. Tällöin voimme hyvittää palkkiot omista palveluistasi.

Kun palkkion määrä ylittää 50 euroa, voit pyytää tilitystä kumppanitililtäsi.