Muuta sijaintiasi IP:n avulla ja suojaa verkkosi - saat 4 kuukautta ilmaiseksi

Nauti Domain247:n ja NordVPN:n yhteistyöstä ja hanki maailman johtava VPN palvelu.

Mikä on IP?

IP-osoite on yksilöivä osoite, jonka perusteella laite tunnistetaan Internetissä tai paikallisessa verkossa. IP osoite on numerosarja. Lyhenne ”IP” tulee sanoista ”Internet Protocol” eli Internet-protokolla. Vaihtamalla IP:n VPN avulla, voit vaihtaa laitteesi virtuaalista sijaintia.

Mikä on VPN?

VPN-yhteys piilottaa IP-osoitteesi, joka on yksi sinuun johtava tunnistustapa netissä. VPN:n avulla voit suojata yhteytesi julkisissa Wi‑Fi-verkoissa. VPN vaihtaa virtuaalisen sijaintisi saadaksesi suuremman osan internetiä käyttöösi ja katsoa mm. muualla maissa esitettyä TV-sarjaa, jonka on muuten estetty maassasi.

NordVPN – valitse sijaintisi 59 maan valikoimasta

VPN eli Virtual Private Network – virtuaalinen yksityisverkko – on monelle tuttu lyhenteenä, mutta sen varsinainen käyttötarkoitus saattaa olla epäselvä. VPN on tuttu työympäristöstä varsinkin näin etätyön kulta-aikaan, koska se mahdollistaa toimistoverkon laajentamisen kotikonttoriin, mutta mihin yksityishenkilö tarvitsee VPN:ää? 

VPN

Suojaa verkkosivusi

NordVPN salaa internetyhteytesi ja piilottaa IP-osoitteesi ja sijaintisi. Näin olet suojattu ja yksityinen toimiessasi verkossa. Sen käyttöönottaminen on helppoa: tee tilaus, lataa sovellus ja yhdistä laitteesi VPN-palvelimeen.