Webhotelli

Webhotellimme skaalautuvat tarpeesi mukaisesti, aina perinteisestä verkkosivusta blogiin, verkkokauppaan sekä yrityksen toiminnan ohjaukseen. Saat kätevästi kaiken samasta paketista etkä maksa turhasta. Pääset helposti aloittamaan työsi etkä käytä aikaasi oikean valinnan pohtimiseen. Olemme tehneet sen puolestasi. Webhotelli on heti maksun jälkeen käytössäsi.

Webhotellien ensimmäinen laskutuskausi nyt 75 % alennukslla rajoitetun ajan!

webhotelli

Vertaa webhotelleja

STARTER

6.9
1
73/kk
 • Bloggaajalle, harrastajalle tai pienyrittäjälle
 • Levytila 2 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x

PRO

10.9
2
73/kk
 • Kasvavalle verkkosivustolle, lisätilatarpeisiin
 • Levytila 5 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x
Suosikki

PREMIUM

18.9
9
45/kk
 • Suuremmille verkkosivustoille, yrityksen tarpeisiin
 • Levytila 10 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 2x

BUSINESS

34.9
17
45/kk
 • Verkkokaupat ja runsasliikenteiset verkkosivustot
 • Levytila 25 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 3x

Hinnat voimassa 12kk laskutusjaksolla. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Millaiseen käyttöön webhotelli sopii?

Verkkosivustot ja sähköpostit

icon-mopment-financial

Webhotellimme toimii verkkosivustosi kotina millä tahansa alustalla toteutettuna. Verkkotunnuksesi mukaista sähköpostia voit käyttää Webmaililla tai haluamallasi sähköpostiohjelmalla ja laitteella.

Palvelun skaalautuvuus

icon-mopment-financial

Emme rajoita turhaan webhotellisi ominaisuuksia kuten kilpailijat. Sähköpostitilejä, tietokantoja, ja lisädomaineja voit käyttää rajattomasti. Levytilan ja suorituskyvyn osalta voit helposti vaihtaa suurempaan pakettiin.

Helppokäyttöinen hallinta

icon-mopment-financial

Hallintapaneelimme avulla voit itse helposti hallita  verkkotunnuksia, sähköposteja, sovelluksia, varmuuskopioita, statistiikkaa yms. ilman että olet ohjelmistoalan ammattilainen.

Kaikkiin webhotelleihin sisältyy

c-panel
wordpress webhotelli
wordpress webhotelli
cloudlinux
Imunify360
webhotelli

Onko meidän WordPress-webhotelli tuttu?

Mikäli sivustosi toteutetaan WordPressillä, kannattaa tutustua myös WordPress-paketteihimme. WordPress-webhotellit on palvelintasolla optimoitu WordPress-käyttöön ja sivustosi nopeutuu huomattavasti.

Usein kysytyt kysymykset

Webhotelli on palvelintila, jonka asiakas ostaa palveluntarjoajalta. Webhotellissa asuvat kotisivut, blogit, verkkokaupat ja muut netissä toimivat ohjelmistot.

Jos et tiedä, miten paljon levytilaa tarvitset, voit aloittaa pienemmällä paketilla. Se on aina helppo vaihtaa suurempaan. Palvelumme skaalautuu tarpeesi mukaan emmekä rajoita kaikkia ominaisuuksia erikseen.

Kyllä, muuten webhotelliasi ei löydy verkosta. Kun aloitat webhotellin tilauksen, valitaan ensin rekisteröidäänkö webhotellia varten uusi verkkotunnus. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää jo hallinnassasi olevaa verkkotunnusta.

Webhotelli aktivoidaan ja verkkotunnus rekisteröidään automaattisesti heti maksun jälkeen. Mikäli maksua ei tehdä tilauksen yhteydessä, kestää tilauksen aktivoinnissa 1-2 pankkipäivää.

Webhotelliimme sisältyy Softaculous -sovelluskirjasto, joka sisältää yli 400 ohjelmaa, mitä voit parilla klikkauksella asentaa, mm. WordPress, Joomla ja Magento.

Kyllä toimii. WordPress-sivustoa varten suosittelemme kuitenkin WordPress-webhotelliamme, mikä on optimoitu WordPress-käyttöön ja nopeuttaa sivustoasi huomattavasti.

Kyllä. Emme rajoita domainien määrää webhotellissa. Huomioi kuitenkin, että useampi sivusto käyttää enemmän levytilaa ja muita resursseja.

Palvelinympäristömme on suojattu tehokkaalla monitasoisella järjestelmällä. Tämän lisäksi kaikkiin webhotelleihimme sisältyy ilman lisähintaa Imunify360-suojaus. Se tarjoaa tehokkaan suojausratkaisun erilaisia tietoturvauhkia kohtaan.

Webhotellit varmuuskopioidaan kokonaisuudessaan päivittäin ja varmuuskopioita säilytetään 14 päivää. Tämän lisäksi voit itse tehdä erillisiä varmuuskopioita esim. sivustostasi tai tietokannasta.

Liikennöinti tarkoittaa liikennettä sivustosi ja sivustolla kävijöiden välillä. Tähän lasketaan myös sähköpostiliikenne.

Isoimmissa paketeissamme tarjoamme liikenteen rajoituksetta. Jos raja tulee vastaan, voit aina vaihtaa pakettisi suurempaan.