WordPress-webhotelli

Kun WordPress-sivustosi nopeus on sinulle tärkeää, kannattaa valita webhotellimme, joka on optimoitu WordPress-käyttöön. Saat käyttöösi LiteSpeed palvelinratkaisun, joka nopeuttaa moninkertaisesti sivustoasi. Myös WordPress-pakettimme skaalautuu tarpeesi mukaan oli sitten kyse blogista, verkkosivustosta tai verkkokaupasta. WordPressin saat kätevästi valmiiksi asennettuna ja optimoituna!

wordpress webhotelli

Sivun latausajan paraneminen

Kun siirsimme oman domain247-sivustomme WordPress-webhotellimme,  sivun latausaika parani 91%!

litespeed

Vertaa WordPress-webhotelleja

Jos et tiedä paljonko levytilaa ja muita resursseja tarvitset, valitse WP-Starter-paketti. Voit helposti muuttaa pakettia isompaan tarpeesi mukaan!

WordPress-webhotellien ensimmäinen laskutuskausi nyt superedulliseen hintaan uusille asiakkaille rajoitetun ajan!

WP-STARTER

8.9
2
23 /kk
 • Bloggaajalle, harrastajalle tai pienyrittäjälle
 • Levytila 2 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x (LiteSpeed-palvelin)

WP-PRO

12.9
3
23 /kk
 • Kasvavalle verkkosivustolle, lisätilatarpeisiin
 • Levytila 5 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x (LiteSpeed-palvelin)
Suosituin

WP-PREMIUM

20.9
10
45 /kk
 • Suuremmille verkkosivustoille, yrityksen tarpeisiin
 • Levytila 10 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 2x (LiteSpeed-palvelin)

WP-BUSINESS

36.9
18
45 /kk
 • Verkkokaupat ja runsasliikenteiset verkkosivustot
 • Levytila 25 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 3x (LiteSpeed-palvelin)

Hinnat voimassa 12kk laskutusjaksolla. Hintoihin lisätään ALV 24%. Kampanjahinta vain uusille asiakkaille.

Millaiseen käyttöön
WordPress-webhotelli sopii?

Blogit

icon-mopment-financial

WordPress on erittäin suosittu alusta blogeille. Saat sen kätevästi valmiiksi asennettuna ja optimoituna, joten pääset helposti alkuun sivuston sisällön osalta.

Verkkosivustot

icon-mopment-financial

WordPress-optimoidusta webhotellista on erityistä hyötyä kun kävijämäärät sivustollasi kasvavat. Palvelinratkaisumme nopeuttaa sivustoasi huomattavasti verrattuna perinteiseen webhotelliin.

Verkkokaupat

icon-mopment-financial

WooCommerce on suosituin alusta verkkokaupoille. Pääset nopeasti alkuun oman verkkokauppasi kanssa ja asennus onnistuu parilla klikkauksella. Myös muut verkkokaupat kuten Magento toimivat tehokkaasti.

Nopeampi WordPress

WordPress-webhotellissamme on käytössä LiteSpeed-palvelin, jonka suorituskyky on moninkertainen verrattuna perinteisiin palvelinratkaisuihin kuten Apache tai Nginx. LiteSpeed käyttää nopeuden parantamiseksi viimeisintä tekniikkaa (esim. HTTP/3) ja myös resursseja kuluu entistä vähemmän, jolloin useampaa käyttäjää voidaan palvella tehokkaammin samanaikaisesti. 

Voit unohtaa muut WordPressin välimuistiratkaisut, sillä LiteSpeed toimii palvelintasolla ja on ylivertainen muihin lisäosiin nähden. WordPressin lisäksi LiteSpeed luonnollisesti nopeuttaa WooCommercea, mutta myös Magentoa, Joomlaa ja monia muita sovelluksia.

LiteSpeed Web Server

Ilmainen sivuston siirto

Jos verkkosivustosi on tällä hetkellä toisella palveluntarjoajalla, voimme veloituksetta hoitaa sivuston siirron palveluumme. Luonnollisesti varmistamme, että kaikki toimii kuten kuuluu!

Kaikkiin WordPress-paketteihin sisältyy

c-panel
wordpress webhotelli
wordpress webhotelli
cloudlinux
Imunify360
webhotelli

Etkö tarvitse WordPressiä?

Mikäli sivustosi ei käytä WordPressiä, voit valita myös edullisemman webhotellin käyttöösi. Palvelupaketit skaalautuvat vastaavasti tarpeesi mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

WordPress-webhotellimme on toteutettu palvelinratkaisulla, joka on optimoitu WordPress-käyttöä varten ja ratkaisu nopeuttaa sivustoja huomattavasti. WordPressin saat valmiiksi asennettuna etkä myöskään enää tarvitse muita välimuistilisäosia WordPressiin.

Jos et tiedä, miten paljon levytilaa tarvitset, voit aloittaa Starter-paketilla. Pakettia on aina helppo vaihtaa suurempaan. Palvelumme skaalautuu tarpeesi mukaan emmekä rajoita kaikkia ominaisuuksia erikseen.

Kyllä, muuten webhotelliasi ei löydy verkosta. Kun aloitat webhotellin tilauksen, valitaan ensin rekisteröidäänkö webhotellia varten uusi verkkotunnus. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää jo hallinnassasi olevaa verkkotunnusta.

Webhotelli aktivoidaan ja verkkotunnus rekisteröidään automaattisesti heti maksun jälkeen. Mikäli maksua ei tehdä tilauksen yhteydessä, kestää tilauksen aktivoinnissa 1-2 pankkipäivää.

Webhotelliimme sisältyy Softaculous -sovelluskirjasto, joka sisältää yli 400 ohjelmaa, mitä voit parilla klikkauksella asentaa, mm. WordPress, Joomla ja Magento.

Kyllä. WooCommerce asennetaan WordPressin lisäosana joten se luonnollisesti toimii myös nopeammin. LSCache lisäosa sisältää myös oman välilehtensä WooCommerce-käyttöä varten.

Kyllä. Emme rajoita domainien määrää webhotellissa. Huomioi kuitenkin, että useampi sivusto käyttää enemmän levytilaa ja muita resursseja.

Palvelinympäristömme on suojattu tehokkaalla monitasoisella järjestelmällä. Tämän lisäksi kaikkiin webhotelleihimme sisältyy ilman lisähintaa Imunify360-suojaus. Se tarjoaa tehokkaan suojausratkaisun erilaisia tietoturvauhkia kohtaan.

Webhotellit varmuuskopioidaan kokonaisuudessaan päivittäin ja varmuuskopioita säilytetään 14 päivää. Tämän lisäksi voit itse tehdä erillisiä varmuuskopioita esim. sivustostasi tai tietokannasta.

Liikennöinti tarkoittaa liikennettä sivustosi ja sivustolla kävijöiden välillä. Tähän lasketaan myös sähköpostiliikenne.

Isoimmissa paketeissamme tarjoamme liikenteen rajoituksetta. Jos raja tulee vastaan, voit aina vaihtaa pakettisi suurempaan.